Mekanika I ( Statika)

Mekanika I ( Statika)

Për drejtimin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës

GlobeEdit ( 2021-08-02 )

€ 74,90

Buy at the MoreBooks! Shop

ELEMENTETE DHE LIGJET BAZË TË MEKANIKËS, KUPTIMIM THEMELOR I STATIKËS, SISTEMI I FORCAVE KONKURENTE KOMPLANARE, ZGJEDHJE E SISTEMIT STATIKISHT TË PËRCAKTUAR, TRAU I THJESHTË, TRAU ME LËSHIM, TRAU I GERBERIT, KONZOLLA (Trau i inkastruar ), HARKU ME TRI ÇËRNJERA ( SHARNJERA), SISTEMI I FORCAVE PARALELE PLANE, TEORIA E ÇIFTEVE, SISTEMI I ÇFARDOSHËM I FORCAVE NË PLANË, ELEMENTET E STATIKËS GRAFIKE, MBAJTËSIT KAPRIATAT, PËRKULJA, SISTEMI I FORCAVE ARBITRARE NË HAPSIRË.

Book Details:

ISBN-13:

978-620-0-62519-9

ISBN-10:

6200625190

EAN:

9786200625199

Book language:

Albanian

By (author) :

Naser Morina

Number of pages:

308

Published on:

2021-08-02

Category:

Mechanical engineering, manufacturing technology